Šef News Corp. Rupert Murdoch ovaj će mjesec objaviti digitalne novine za iPad 'The Daily', a na pozornici bi mu se mogao pridružiti Steve Jobs, istaknuo je The Cutline.

U muzeju moderne umjetnosti u San Franciscu dva medijska mogula predstaviti će novi digitalni magazin o kojem smo već pisali. Očekuje se kako će datum lansiranja biti 19. siječanj, no poznavajući Apple ništa nije sigurno dokle god se ne objave službene pozivnice za događaj.

Rupert Murdoch istaknuo je kako je ovo njegov najuzbudljiviji projekt, te prema nekim izvorima voljan je uložiti čak 30 milijuna dolara u ovaj digitalni magazin. Jesse Angelo napustio je New York Post, gdje je bio drugi izvršitelj, te se sada u potpunosti posvetio 'The Daily' magazinu, dok je biviši šef distribucije u Viacomu zaposlen da vodi poslovni dio magazina.

Jesse Angelo uz pomoć svojeg teama doveo je mnoge ugledne novinare koji će pisati za 'The Daily' iz medija kao što su New Yorker, The Daily Beast, Forbes, Aol i Politico.

Forbes je izvjestio početkom tjedna kako će se 'The Daily' predstaviti 19.siječnja što je dva dana prije nego što se očekivalo, dok drugi izvori navode kako bi se Murdochu na objavi magazina mogao pridružiti šef Applea Steve Jobs, no navodi nisu službeno potvrđeni.

Kako The Cutline -- Yahoo-ov blog navodi, glasnogovornici ni Applea ni The Dailya nisu željeli ništa komentirati o ovom događaju, stoga pričekajmo 19.siječanj da vidimo hoće li se objaviti novi iPad magazin oko kojeg se digao veliki hype ili ne.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju