Ovaj tjedan na Originu besplatno zaigrajte 70 hit igara

Za nula kuna zaigrajte Star Wars: Battlefront, Fifu 17, Dragon Age: Inquisition i hrpu drugih igara.

Monika Nožić Monika Nožinić | 12.06.2017. / 15:28

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kompanija Electronic Arts na Origin platformi pokrenula je akciju koja svima nudi besplatan pristup kolekciji od preko 70 igara. Ponuda vrijedi tjedan dana, do 18. lipnja, a odvija se u sklopu EA/Origin Accessa koji inače za četiri eura mjesečno daje igračima pristup bazi starijih igara. Access program dostupan je na PC-u i Xboxu One, ali EA nije zaboravio ni vlasnike Sonyjeve konzole pa će i njima omogućiti besplatno isprobavanje nekolicine svojih igara.

Kako biste ovaj servis koristili tjedan dana besplatno, potrebno je da se do 18. lipnja prijavite i izaberete mjesečnu ili godišnju pretplatu, ali bez brige, EA vam omogućuje da pretplatu otkažete u bilo kojem trenutku. Nijedna igra u Access Vaultu nije ograničena ni na koji način pa tako tako bez problema možete odigrati sve Mass Effect, Crysis, Dead Space i Dragon Age serijale. Naravno, igre ne ostaju u vašem trajnom vlasništvu, nego ih odigrati možete samo u besplatnom tjednu. Također, sav napredak u igri se čuva pa ako se odlučite na mjesečnu pretplatu ili kupovinu igre, bez problema možete nastaviti tamo gdje ste stali.

Neke od igara koje možete igrati su: Sims 4, FIFA 17, Star Wars: Battlefront (4 sata trial verzije), Dragon Age: Inquisition, Unravel, Crysis 3, Battlefield 4 i još puno drugih naslova, a popise svih igara možete naći na Originu.

Kroz Origin Access dobivate 10 posto popusta na svaku kupovinu i priliku da određene igre isprobate prije nego što izađu na tržište.

Budući da se ova ponuda odnosi na samo sedam dana, registriraje se čim prije i zaigrajte neke od najboljih naslova dostupnih u okviru Origin sustava. Ako nemate u planu platiti pretplatu, svakako ju ne zaboravite otkazati prije 19. lipnja. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti