Ovaj vikend besplatno zaigrajte Fallout 4

Fallout 4 će tijekom vikenda biti na popustu na Steam, Xbox Store pa čak i PlayStation Store platformama.

Monika Nožić Monika Nožinić | 26.05.2017. / 13:56

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Fallout 4 je uvjerljivo jedan od najzaraznijih RPG naslova jer ga možete ga završiti unutar nekoliko desetaka sati, ali možete u istraživati te rješavati sidequestove pa tako gameplay može trajati i do nekoliko stotina sati.

Ako još uvijek iz bilo kojeg razloga niste igrali Fallout 4, a htjeli ste, sada je prava prilika da igru testirate prije nego što se možda odlučite kupiti ju.

Ovog vikenda svi korisnici Steam platforme Fallout 4 mogu preuzeti besplatno i igrati bez ikakvih troškova, zajedno sa svim ostalim sadržajem i modovima, dok oni koji imaju Xbox One konzolu moraju imati Gold članstvo na Xbox Storeu.

Besplatni vikend počeo je u četvrtak i traje do nedjelje 28. svibnja u 22 sata za PC korisnike, a za Xbox One korisnike (uz Gold članstvo) traje do nedjelje ujutro u 09:00 sati.

Za one koji se tijekom besplatnog razdoblja odluče za kupnju, Fallout 4 će biti na popustu na svim platformama. Igra, kao i sezonska propusnica, bit će jeftiniji i do 67%. Iako besplatno igranje ne vrijedi za PlayStation igrače, i oni će moći iskoristiti popust.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti