Ovo je 11 timova koji su ušli u novi startup program ZIP-a!

Ovo je dosad bio najveći interes za ulzaga u program dosad, potvrdili su iz Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, koji je primio 11 novih timova u 6. generaciju svog startup programa.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 09.10.2014. / 09:37

Ovo je 11 timova koji su ušli u novi startup program ZIP-a!

Ovo je dosad bio najveći interes za ulzaga u program dosad, potvrdili su iz Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, koji je primio 11 novih timova u 6. generaciju svog startup programa.

Po prvi puta se na kraju programa pruža mogućnost investiranja zahvaljujući nedavno uspješno završenoj kampanji prikupljanja sredstava upravo za tu namjenu, putem equity crowdfunding platforme Seedrs.

U iduća tri mjeseca timovi će proći kroz edukaciju od strane široke ZIP mentorske mreže, a u novoproširenom prostoru poznatom pod nazivom ZIP.Factory imati će centralno mjesto za rad opremljeno nedavno osiguranim sredstvima Poduzetničkog impulsa Ministarstva poduzetništva i obrta.

Colomb.io - besplatna mobilna aplikacija koja će omogućiti svakom vlasniku smartphonea da postane dopisnik i suradnik informativnih medija, odnosno crowdreporter. Sustav će omogućiti novinarima i urednicima primanje i naručivanje tekstualnih informacija te multimedijalnih sadržaja od svojih čitatelja, plaćanje i ocjenjivanje crowdreportera, ali i osigurati dvosmjerni komunikacijski kanal sa svojom publikom. 

Legaltie je moderan software za upravljanje odvjetničkim uredima. Odvjetnicima omogućuje pristup njihovom uredu i podacima sa bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme.

MAPP je sustav nagrađivanja korisnika sa inovativnim pristupom ka mobilnom oglašavanju. Umjesto nametanja reklama u Vaše igrice, MAPP ih čini dijelom iste, tako pružajući efikasniju platformu za oglašavanje i učinkovit sustav nagrađivanja korisnika.

PocketBeep predstavlja novi način interaktivne kupovine. Na obostrano zadovoljstvo, pruža pogodnosti za trgovine i kupce.

RentaShopper - Kupovina u Londonu, Parizu, New Yorku, Tokiju ili bilo kojem drugom dijelu svijeta sada će vam biti dostupna uz jedinstven rentashopper.com servis. Iskustvo off line kupovine, rentashopper donosi on line.

SnapTap - interaktivna, beskontaktna rješenja za evente.

SportRoola - Rule your sport - Online menadžer za sportske lige i klubove. Aplikacija olakšava administraciju natjecanja i sportskih organizacija, a može se koristiti samostalno (na vlastitoj web adresi) ili ugraditi u postojeće web stranice.

Thorium A+ platforma za energetsko certificiranje namijenjena je certifikatorima i vlasnicima nekretnina. Platforma certifikatorima znatno skraćuje vrijeme izrade sve potrebne dokumentacije u potpunosti zadovoljavajući zahtjeve ministarstva dok istovremeno vlasnici nekretnina dobivaju digitalni model vlastitog objekta.

Tourism4me razvija softver za iznajmljivače apartmana, da im pomogne centralizirati, upravljati i sinkronizirati dostupnost njihove ponude apartmana kroz višestruke oglasne web stranice.

Tradee poslovni koncept - Internet platforma za umrežavanje ponude i potražnje između firmi. Na jednostavan način i gotovo bez upotrebe stranog jezika moguće je objaviti potrebu za robom ili ponudu, prikupiti ponude, izračunati nabavne cijene te umjesto pojedinačnih pregovora, provesti nadmetanje ponuđača.

TutoTod, Tutorials for Toddlers je edukativna iPad aplikacija koja potiče kreativno razmišljanje i izražavanje djece od 1-5 godina. Roditeljima pruža ideje i detaljne upute kako kvalitetno provoditi vrijeme sa svojim djetetom kod kuće.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti