Ovo je najbolji telefon na svijetu!

Nakon testiranja posljednjih Samsungovih telefona, iz Consumer Reportsa zaključili su kako je Galaxy S7 najbolji telefon kojeg su ikada testirali

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 24.03.2016. / 09:05

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Consumer Reports neprofitna je organizacija koja izdaje istoimeni časopis u kojem objavljuju recenzije proizvoda i vodiče za kupovinu pokušavajući pomoći ljudima da kupe najbolje i najkvalitetnije proizvode. Kako bi bili potpuno neovisni od kompanija čije proizvode recenziraju, odnosno potpuno objektivni prilikom testiranja, u Consumer Reportsu ne objavljuju se oglasi te oni sami plaćaju za sve proizvode koji testiraju. Nakon testiranja posljednja dva Samsungova Galaxy telefona, u CR-u zaključili su kako Galaxy S7 nije samo Samsungov najbolji telefon do sada, već najbolji telefon općenito, dok se na drugom mjestu njihove liste najboljih telefona smjestio Galaxy S7 Edge. U Consumer Reportsu kao najveće prednosti Samsungovih Galaxy S7 modela ističu kameru s kojom se mogu snimati fantastične fotografije, odličnu bateriju koja je puno jača u odnosu na prethodni model, brzi procesor te ekran visoke rezolucije.

Također, napominju kako je Samsung napravio grešku s prethodnim modelom u kojem su izbacili utor za memorijske kartice te nije bio vodootporan, a sada su tu grešku ispravili te je dodatna memorija naročito bitna s obzirom da se s kamerom mogu snimati Ultra HD videozapisi za čiju je pohranu potrebno puno prostora. Hvale i odlične zvučnike na ovim telefonim i ističu kako je baterija novih Galaxyja puno bolja u odnosu na najvećeg konkurenta na tržištu pametnih telefona – Appleov iPhone 6S. Ova recenzija Consumer Reportsa pokazuje da je, usprkos dodavanju nekih novih i zanimljivih opcija na telefonima (Samsungov zakrivljen ekran, modularnost LG-jevog LG G5, Appleov 3D Touch itd.), korisnicima ipak najbitnije da mobilne kompanije kvalitetno naprave one osnovne stvari koje se najviše koriste poput kamere s kojom će moći snimati odlične fotografije, izdržljive baterije itd. Što vi mislite, je li Galaxy S7 najbolji pametni telefon na tržištu ili mislite da ta titula pripada iPhoneu, novom LG-u ili nekom drugom telefonu? 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti