Trenutačno najaktualniji (najtraženiji) event u Hrvatskoj, Marketing Kingdom, počinje ovog četvrtka u Hypo Centru u Zagrebu, u Hrvatskoj.

S prezentacijama najvećih svjetskih brendova event je prvi globalni skup marketinških stručnjaka u zemlji. Delegati, koji su dovoljno sretni da prisustvuju, jer je event rasprodan, imati će jedinstvenu priliku čuti groundbreaking prezentacije marketing gurua iz poduzeća kao što su Yahoo!, Eurovision Song Contest, Lego, Puma, Manchester City Football Club i Facebook.

„Cilj nam je učiniti Marketing Kingdom najprominentnijim europskim događajem. Sa 400 delegata i govornike čije ideje (čiji rad) mijenjaju svijet marketinga vjerujem kako smo na pravom putu. Jako puno smo radili na tome da dovedemo ugledna marketinška imena u Zagreb, a popis govornika sve govori. Izuzetno smo uzbuđeni što nam dolazi Bruce Bale, direktor prodaje u Facebooku, kao govornik. Njegova prezentacija će zasigurno pomoći mnogim poduzećima kako bi razumijeli važnost društvenih medija u današnjem promijenjivom svijetu“, rekao je Kosta Petrov iz P World-a, koji zajedno s hrvatskim iSTUDIO-m organizira event.

Marketing Kingdom je pod pokroviteljstvom Hypo Alpe Adria banke. Nova TV i dnevnik.hr su ekskluzivni medijski partneri, dok su Jutarnji List službene novine eventa.

Zimo je također partner ovog događaja stoga kod nas možete pratiti sve što se događa na Marketing Kingdomu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju