Pametni sat s WiFi-jem, 4GB prostora i 512MB RAM-a

Svakih par mjeseci u javnost stigne vijest o novom pametnom satu, a ono što je zanimljivo jest da karakteristike konstantno napreduju.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 08.12.2015. / 11:55

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Od onih prvih satova do danas, u samo dvije godine napredovali smo prilično brzo i puno. Danas, pametni satovi imaju 512MB RAM-a, te čak 4GB prostora. No to nije sve, tu je i Android 4.4, ekran rezolucije 360x360, s 16 milijuna boja, podrška za WiFi i konačno podrška za Google Play.

Pričamo o kompaniji No.1 koja svako malo objavi novi i bolji proizvod, ovaj puta D5, pametni sat, možda najnapredniji od No.1 do sad. Naime, D5 omogućuje obavljanje poziva, pregled SMS-ova i kontakata, otkucaje srca, broji korake, ima barometar i još mnogo toga. Osim toga ima bateriju od 450mAh, te podršku za Micro SIM karticu i 2G mrežu.

Izgledom, D5 bi se mogao dobro uklopiti u svakidašnje satove s naglaskom na brojne mogućnosti koje pruža. Korisničko sučelje je drastično unaprijeđeno, što se vidi iz slika ispod.

Cijenu uređaja za sada ne znamo, no bit će vrlo vjerojatno više informacija uskoro, nadamo se i jednoj recenziji, možda i nagradnoj igri, zato čitajte nas i dalje.

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti