Ukoliko vam treba mobilan fotoaparat s dobrim senzorom, a koji će vam poslužiti za slikanje i snimanje videa, možda bi vam ovaj Panasonic mogao dobro doći.

Lumix GF5 ima visoko osjetljivi 12.1 megapiksel Live MOS senzor koji će biti dovoljan ukoliko se ne bavite profesionalno fotografijom ili videom. Osim što možete snimit dobre fotografije, Lumix GF5 vam omogućuje i snimanje u 1080p Full HD-u.

Sve kontrole ovog Lumixa možete podesiti na 3.0 inčnom LCD zaslonu osjetljivom na dodir, pomoću kojeg možete odmah i uokviriti sliku. Kao i svi ostali fotoaparati ove kategorije, LCD vam daje uvid u sve što radite i da na jednostavan način dođete do vaših slika i videa, te istražite funkcije kamere s on-screen vođenje koje objašnjavaju svaku značajku.

Iz Panasonica kažu kako su 'dizajnirali Lumix GF5 za ljude koji žele profesionalne rezultate bez da su prisiljeni nositi glomazni i kompliciran DSLR, odnosno za ljude koji žele pomicati granice kreativne fotografije bez negativnog utjecaja na stil', no unatoč entuzijastima iz Panasonica pitamo se može li ovakvi fotoaparati konkurirati sve kvalitetnijim kamerama na pametnim telefonima, jer ruku na srce, nitko ne želi više nositi i fotoaparat i mobitel.

No ukoliko želite saznati više informacija o GF5, potražite ih u Lumix G Experience - besplatnoj iPad aplikaciji koja omogućuje zainteresiranim fotografima da istraže Lumix G svijet prije kupnje fotoaparata.

[gallery link='file' order='DESC' columns='4' orderby='title']

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju