PES obožavatelji, besplatno isprobajte FIFU 17

Počnite sa zagrijavanjem za finale Lige prvaka već ovaj vikend.

Monika Nožić Monika Nožinić | 03.06.2017. / 18:39

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Veliki ste fan PES-a i u zadnje vrijeme igrate isključivo PES 2017, no oduvijek ste htjeli provjeriti je li trava zaista zelenija na drugoj strani? Nema problema, to možete učiniti već sada.

Ako ste pretplaćeni na Xbox Live Gold servis ili imate Playstation 4 konzolu, za vas imamo sjajne vijesti jer vam Electronic Arts daruje besplatni vikend tijekom kojeg možete igrati nogometnu igru FIFA 17.

Besplatni vikend započeo je još jučer pa ako vam je promaknuo (kao što je skoro nama), bez brige, vremena još uvijek imate jer igru besplatno možete preuzeti do ponedjeljka 05. lipnja, u sedam sati ujutro po našem vremenu.

FIFA 17 također će biti i na popustu do istog datuma pa ako se ipak odlučite na kupnju nove verzije igre, moći ćete prenijeti i sva svoja dosadašnja postignuća i napredak. Na Playstation Storeu standardno izdanje igre je na popustu od 70%, dok je za Xbox One popust od 50%.

Ako ste u grupi sretnika koji posjeduju jednu od konzola, brzo ih upalite i preuzmite besplatni primjerak igre jer sat otkucava.

Free trial besplatno možete preuzeti na Playstation Storeu i Xbox Live Goldu.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti