Photofeed: organizirajte Facebook fotografije

Photofeed je Facebook aplikacija od Pixablea koji vam omogućuje sortiranje, grupiranje i kategoriziranje Facebook fotografija koje su uploadali vaši prijatelji. Aplikacija organizira fotografije prema kategorijama kao što su 'Top fotografije dana' ili 'Top fotografije u mjesecu'.

Zimo Zimo Damjan Tomšić | 11.03.2011. / 19:20

Photofeed: organizirajte Facebook fotografije

Jeste li ozbiljan Facebook korisnik? Vi i vaši prijatelji imate stotine objavljenih fotografija koje nisu dobro organizirane?

Imamo odgovor za vas, a to je Photofeed Facebook aplikacija koja će vam pokazati one fotografije do kojih vam je stalo i koje su vam važne.

Photofeed je Facebook aplikacija od Pixablea koja vam omogućuje sortiranje, grupiranje i kategoriziranje Facebook fotografija koje su uploadali vaši prijatelji.

Aplikacija organizira fotografije prema kategorijama kao što su 'Top fotografije dana' ili 'Top fotografije u mjesecu'.

Sveukupno postoji 16 kategorija i sve fotografije su organizirane i prikazuju se kao kontinuirani tok slika baziran na lajkovima, oznakama i komentarima. Sama aplikacija je dovoljno inteligentna da prepozna fotografije koje vam se sviđaju i prikazuje sve više i više onih koje vam se sviđaju umjesto onih koje vam se ne sviđaju.

Također vam omogućuje da slijedite svoje prijatelje i primate obavijesti kada vaši prijatelji uploadaju nove fotografije.Vrlo je jednostavna za korištenje i ima ilustrativni navigacijski izbornik koji vas ne preopterećuje različitim mogućnostima. Photofeed također povremeno kod pregledavanja fotografija pokazuje statistiku o vašim sljedbenicima.

Tako možete naučiti mnoge zanimljive stvari, npr. tko najčešće komentira vaše fotografije, kod kojeg prijatelja ste najčešće označeni na fotografijama ili koji od vaših prijatelja uploada najviše slika. Photofeed aplikacija je također dostupna i za vaš iPhone ili iPad. Sviđa li vam se ova aplikacija?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti