Podcast SoMoCast upoznat će nas s poduzetnicima i kompanijama digitalne ekonomije u Hrvatskoj

Digital je danas najoptimističniji, najzanimljiviji i najpotentniji dio gospodarstva, a noviteti i trendovi ove industrije mogu se pratiti u novom podcastu.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 27.09.2022. / 14:08

SoMoCast (Foto: SoMO Borac)

Digitalizacija danas obuhvaća sve dijelove ekonomije i društva, kako globalno tako i u Hrvatskoj. Digitalna ekonomija je dinamična, prepuna noviteta i trendova koji se stalno konstantno mijenjaju.

Za sve one koji žele pratiti trendove i inovativne poslovne modele te se detaljno upoznati s hrvatskim poduzetnicima i kompanijama digitalne industrije, SoMo Borac powered by Httpool pokrenuo je novi podcast serijal SoMoCast. Voditelj i moderator podcasta je Nikola Vrdoljak iz agencije 404 koji će svakog utorka u 10 sati gledatelje upoznati sa sudionicima digitalne ekonomije u Hrvatskoj.

Gost prve epizode bio je direktor digitalnog poslovanja Erste banke Dejan Donev. On je gledatelje upoznao s nastankom KEKS Paya i planovima aplikacije za budućnost te je dao i svoje viđenje trenutačnog stanja u fintech industriji u regiji.

SoMoCast (Foto: SoMO Borac)

Uoči pokretanja podcasta Vrdoljak je rekao kako je digital danas najoptimističniji, najzanimljiviji i najpotentniji dio gospodarstva: Kroz SoMoCast upoznat ćemo super ljude, zanimljive poslovne modele i nešto naučiti od njih kako bi nas svake godine bilo sve više i kako bi radili sve bolje stvari.

SoMoCast se može pratiti na kanalu na YouTubeu, kao i na platformama Spotify, Deezer i Apple podcasts. Osim pokretanja podcasta, SoMo Borac powered by Httpool uskoro priprema i jubilarnu desetu nagradu najboljim digitalnim marketingašima iz cijele regije te će se njihova dodjela održati 11. studenog.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti