Pogledajte kako bi izgledao Matrix na igrama 80-ih

Ekipa iz CineFixa, koja se je već prije proslavila sa 8-bitnim video izdanjima Kill Billa i Anchormana, nastavlja sa svojim radovima, pa su nam tako ovoga puta priredili Matrix u 8-bitnom...

Ivan Vovk Ivan Vovk | 25.09.2014. / 11:28

Pogledajte kako bi izgledao Matrix na igrama 80-ih

Ekipa iz CineFixa, koja se je već prije proslavila sa 8-bitnim video izdanjima Kill Billa i Anchormana, nastavlja sa svojim radovima, pa su nam tako ovoga puta priredili Matrix u 8-bitnom pojednostavljenom izdanju gdje su uklonili sve specijalne efekte koji se mogu vidjeti u filmu. Zvuči zanimljivo, zar ne?

Početak 8-bitnog Matrixa je isti kao i u filmu gdje se Neo treba odlučiti za crvenu ili plavu pilulu. Nakon te scene možete vidjeti  kako se Neo i Morpheus bore protiv agenata, pa čak možete vidjeti i kako Neo razgovara sa Oracle koja posjeduje moći predviđanja. 

Također na kraju video snimke možete vidjeti kultnu bitku gdje Neo izbjegava metke pod nemogućim kutovima, taj dio uglavnom nisu previše mijenjali kao što i možete vidjeti na YouTube snimci. S obzirom da Keanu Reeves djeluje odlično kao 2D lik, možda nas u skorije vrijeme iz CineFixa ponovo ugodno iznenade sa 8-bitnim izdanjima Matrix Reloaded i Matrix: Revolutions.

Izvor dailydot

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti