Kako ljudi sve više žele Google Glass, tako se s druge strane sve više stvara otpor prema njima, što radi privatnosti, što radi potpuno novog, za sada još nepoznatog tržišta.

Svaki novi revolucionarni proizvod mora proći kroz fazu prihvaćanja. Dogodilo se to s mobitelima, dogodit će se i s nosivim gadgetima. Google Glass je svakako proizvod koji bi mogao promijeniti mnogo toga, od načina kako komuniciramo, pa sve do medicine i kirurških zahvata.

Kirurg iz Ohio State Universityja odradio je operaciju uz Google Glass putem kojih su ostali studenti i suradnici, u različitim dijelovima svijeta, gledali kako teče operacija. Christopher Kaeding istaknuo je kako je uopće zaboravio da ima naočale.

Ovo sveučilište smatra kako bi ove naočale mogle itekako koristiti obrazovanje njihovih studenata. Clay Marsh, šef inovacija u medicinskom centru smatra kako bi naočale morali koristiti već sada.

U nastavku možete pogledati kratki prilog kojim je pobliže objašnjeno za što i kako bi se Glass mogle koristiti u medicinske svrhe.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju