Pogledajte kakve sve nezgode doživljavaju televizijski voditelji

Posao televizijskog voditelja ili reportera mnogima izgleda kao konačno ispunjenje snova. Ponosno stati pred kamere i obratiti se tisućama, milijunima gledatelja koji pažljivo 'gutaju' svaku vašu riječ. Je li sve baš tako magično?

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 24.08.2013. / 15:01

Pogledajte kakve sve nezgode doživljavaju televizijski voditelji

Posao televizijskog voditelja ili reportera mnogima izgleda kao konačno ispunjenje snova. Ponosno stati pred kamere i obratiti se tisućama, milijunima gledatelja koji pažljivo "gutaju" svaku vašu riječ. Je li sve baš tako magično?

Naravno da nije, uostalom, pred TV kamerama, pogotovo ako se radi o javljanju uživo, ne vrijedi ona stara kako "svatko ima pravo na barem jednu grešku". Ne, u ovom slučaju ne postoji taj luksuz i ne možete si dopustiti niti najmanji "fail", inače ćete, definitivno, završiti u jednom od ovakvih video uradaka.

Na YouTube kanalu CompilationTV možete pronaći doista kvalitetan materijal za zabavu i opuštanje. Baš pravo "štivo" za vikend, odmor od stresa i nagomilanih obaveza. Mi vam donosimo izbor "najboljih", ako se to tako može nazvati, reporterskih i voditeljskih bisera, zgoda i nadasve nezgoda za kolovoz. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti