Pogledajte koncept Nokia Lumia 1 sa rotirajućom kamerom

Microsoft će ove godine objaviti nekoliko novih Windows Phone modela, uključujući i flagship telefone sa 'Windows 10 for phones' operativnim sustavom.

Monika Nožić Monika Nožinić | 12.02.2015. / 14:16

Pogledajte koncept Nokia Lumia 1 sa rotirajućom kamerom

Microsoft će ove godine objaviti nekoliko novih Windows Phone modela, uključujući i flagship telefone sa "Windows 10 for phones" operativnim sustavom, ali kompanija u ovom trenutku još nije spremna objaviti nešto potpuno novo što bi bilo inovacija u pogledu displeja ili kamere.

Ipak, dizajnere diljem svijeta svakako zanima što će Microsoft ponuditi ove godine pa su kreirali nekoliko vrlo zanimljivih koncepata.

Uređaj koji možete vidjeti na fotografiji je Nokia Lumia 1, uređaj sa Windows Phone platformom i rotirajućom kamerom, koji je kreacija jednog DeviantArt korisnika.

Pogledajte koncept Nokia Lumia 1 sa rotirajućom kamerom

Ovo nije prvi put da čujemo o rotirajućoj kameri na Windows Phone telefonu, ali ovaj koncept model dolazi sa kamerom postavljenom na dnu, gdje bi se kamera rotirala zajedno s fizičkim tipkama.

Nažalost, ovakav uređaj ne možemo očekivati u bliskoj budućnosti, no Microsoft bi svakako trebao razmotriti ovakve i slične zanimljive ideje. 

Foto: Softpedia

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti