Pogledajte strašan sudar: Teslom projurio 200 km/h kroz crveno

Snimka strašnog sudara objavljena je na YouTubeu, a srećom nitko nije poginuo – iako su svi putnici u udarenom automobilu teško ozlijeđeni.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 19.02.2019. / 14:04

Sudar (Foto: YouTube)

Na YouTubeu su objavljene snimke nadzorne kamere iz Miami Beacha koja je krajem prošle godine snimila strašnu prometnu nesreću koju je izazvao neodgovoran vozač Teslina Modela S. On je vozeći velikom brzinom prošao kroz crveno svjetlo te je udario u automobil koji se polukružno okretao i gotovo ga prepolovio.

U Infinitijevu SUV-u nalazile su se tri osobe i, s obzirom na brzinu i snagu udarca, putnici su imali veliku sreću te nitko nije poginuo – iako su svi zadobili teške ozljede.

Prema policijskom izvještaju, nekoliko sekundi prije udarca Model S kretao se brzinom većom od 200 km/h, i to po cesti na kojoj ograničenje brzine iznosi 70 km/h – sekundu i pol prije udarca vozač je počeo kočiti te je brzina s kojom je udario u automobil iznosila skoro 150 km/h.

Teslom je upravljao 38-godišnji Jose Manuel Soto, koji je nakon završetka istrage optužen za opasnu vožnju i izazivanje prometne nesreće s teškim ozljedama te se 25. siječnja predao policiji.

Izvor: Local10

 
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti