Pokreće se nova streaming platforma, koja će emitirati nešto drugačiji program

Nova streaming emitirat će prijenose uživo, ali i dokumentarce i edukativni program

Martina Čizmić | 29.07.2023. / 09:16

Gledanje streaming servisa, ilustracija (Foto: Getty Images)

U moru različitih pretplatnih streaming platformi, pokreće se jedna koja donosi sasvim drugačiji sadržaj. 

Najpoznatija svjetska svemirska agencija, NASA objavila je pokretanje svoje nove internetske stranice i streaming platforme, na kojoj će "svatko imati pristup novom svijetu sadržaja svemirske agencije".

Naša je vizija nadahnuti čovječanstvo kroz jedinstveno NASA web iskustvo svjetske klase, rekao je Jeff Seaton, glavni informativni službenik u sjedištu agencije u Washingtonu.  Modernizacija naših glavnih web stranica s tehnološkog stajališta i pojednostavljenje načina na koji se javnost bavi našim sadržajem na mreži ključni su prvi koraci u tome da informacije naše agencije učinimo pristupačnijim i vidljivijim.

Dodaju kako će novo web iskustvo služiti kao sve veća baza za informacije o misijama i istraživanjima agencije, klimatskim podacima i ostalim događanjima vezanim uz NASA-u, a nakon pokretanja streaming platforme, korisnicima bi sav sadržaj trebao biti dostupan na jednom mjestu.

Putem usluge streaminga bez reklama, bez naknade i sadržajno prilagođene i najmlađim gledateljima, korisnici će dobiti pristup prijenosu uživo i pogledima na NASA-ine misije kroz kolekcije originalnih video serija, uključujući i pregršt novih serija.

Ističu kako će NASA+ biti dostupna na većini glavnih platformi putem NASA App na iOS i Android mobilnim i tablet uređajima, uređaji za reprodukciju medijskog sadržaja kao što su Roku, Apple TV i Fire TV; i na webu preko stolnih i mobilnih uređaja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti