Politička komunikacija na Internetu, kratki vodič za političare

Srpski 'Centar modernih veština' pripremio je besplatan priručnik za političare i političarke sa svim informacijama potrebnim za korištenje Interneta.

Zimo Zimo Zimo | 06.09.2011. / 14:06

Politička komunikacija na Internetu, kratki vodič za političare

Srpski 'Centar modernih veština' pripremio je besplatan priručnik za političare i političarke sa svim informacijama potrebnim za korištenje Interneta.

Besplatna e-knjiga 'Politička komunikacija na Internetu' djelo je autora Krunoslava Vidića - konzultanta tvrtke Stratego PR, Marka Rakara - komunikacijskog savjetnika, te Miloša Đajića - osnivača Centra modernih veština.

'Internet menja svet izuzetno velikom brzinom i to na način na koji svet do sada nije bio menjan i odjednom se cela paradigma međusobne komunikacije menja.' - istaknuto je u knjizi

Knjiga nije štampana iz razloga što se govori o Internetu pa je ista dostupna isključivo preko stranice cmv.org.rs. Također, autori ističu kako ukoliko nije potrebno ne štampajte ovu knjigu kako bi sačuvali okoliš.

Knjiga sadrži teme koje bi svaki političar trebao znati a koje su vezane za Internet dakle može se pronaći sve od samog pojma Interneta, preko političkih kampanja na webu, informiranja, pozicioniranja na Internetu, društvenih medija, oglašavanja pa sve do primjera iz prakse.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti