Popularna aplikacija za organizaciju Any.Do objavila novi dizajn za iOS i Android

Ako ste mislili da korisničko sučelje aplikacije Any.Do ne može biti jednostavnije, varate se. Kompanija je danas objavila pojednostavljeni dizajn za iOS te Android aplikaciju, te između ostalog najavila i novi servis za 'upravljanje vašim danom'.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 06.06.2013. / 09:44

Popularna aplikacija za organizaciju Any.Do objavila novi dizajn za iOS i Android

Ako ste mislili da korisničko sučelje aplikacije Any.Do ne može biti jednostavnije, varate se. Kompanija je danas objavila pojednostavljeni dizajn za iOS te Android aplikaciju, te između ostalog najavila i novi servis za "upravljanje vašim danom".

Any.Do je nedavno primila 3.5 milijuna dolara svježeg kapitala, što će im pomoći da nastave sa radom na unaprjeđenju svojih servisa.

Iako nova aplikacija nije nešto pretjerano novo naspram starih, cijelo sučelje je još više pojednostavljeno, tako da se korisnik može fokusirati na vrlo jednostavno postavljanje zadataka pomoću jednog dodira ili jedne geste.

Osim toga, aplikacija ima i novi logo, te je objavila Content Provider servis za Android developere kako bi pružili mogućnost integracije zadataka ili zabilješka aplikacijama treće strane, čime Any.Do postaje ne samo aplikacija već i platforma.

Na svojim stranicama najavila je i novi servis za "vaše dnevne zadatke", očito svojevrsna konkurencija ostalim kalendarima, no za sada detalja o novom proizvodu nema. 

Ako još niste, preuzmite Any.DO za Android ili iOS.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti