Poruke na WhatsAppu moći ćete izbrisati više od sat vremena nakon slanja

WhatsApp prošle je godine omogućio brisanje poslanih poruka, no samo sedam minuta nakon slanja – sada je taj period puno duži

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 13.03.2018. / 20:39

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Samo jedan krivi dodir prstom po ekranu ili klik mišem i slanje pogrešnog maila/poruke može izazvati velike probleme za pošiljate poruka zbog čega su tijekom posljednjih godina brojni servisi za komunikaciju uveli spasonosnu opciju – mogućnost poništavanja poslane poruke. Npr. kad pošaljete mail putem Gmaila, u gorenjem dijelu ekrana pojavit će vam se opcija poništavanja poslanog maila, a slična opcija dostupna je i u popularnim servisima za komunikaciju poput Vibera i WhatsAppa.

WhatsApp konačno omogućuje brisanje vaših poruka nakon što ste ih poslali

WhatsApp je mogućnost brisanja poruka omogućio tek krajem prošle godine, no korisnici nisu imali previše vremena za razmišljanje jer su poruku mogli obrisati samo sedam minuta nakon njenog slanja.

Za većinu korisnika i situacija to je vrijeme sasvim dovoljno ako se predomislite ili ako želite izbrisati poruku poslanu na krivu adresu, no u nekim slučajevima – npr. kada se poruke šalju u pijanom stanju često je potrebno malo više vremena kako bi shvatili što smo napravili i izbrisali poruku.

Dobra vijest za sve korisnike ovog servisa jest kako će s novom verzijom aplikacije vrijeme tijekom kojeg će se moći izbrisati poruke povećati na skoro sat vremena i 10 minuta.

Kao i do sada, korisnici će imati izbor brisanja poruke samo na svom telefonu ili njeno brisanje svim korisnicima koji su primili tu poruku – pri čemu će se prikazati obavijest o izbrisanoj poruci.

Izvor: Pocket-lint
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti