Predstavljena domaća aplikacija koja uskače kad vam je najpotrebnije

Aplikacija spaja one ljude koji imaju problem s onima koji nude rješenja, po obostrano prihvatljivim uvjetima.

Martina Čizmić | 03.11.2023. / 15:51

Aplikacija Jumpin (Foto: Jumpin Team)

Svi koji su u posljednje vrijeme pokušali ugovoriti neki posao s majstorima, znaju koliko to može biti dugotrajno i frustrirajuće. Pogotov kad takve dogovore morate usklađivati s vlastitim poslovnim obavezama koje vas često odvode izvan mjesta stanovanja.

Upravo su se s takvim problemom susreli dva bivša hrvatska reprezentativca, rukometaš Maro Vuglač i plivač, a danas psiholog Igor Čerenšek te njihovi partneri – financijski stručnjak Ivan Bilić i dvostruki dobitnik rektorove nagrade Leo Siniša Radošić.

Kako bi riješili taj problem i na jednom mjestu spojili one kojima je potrebna pomoć i one koji tu pomoć mogu ponuditi, razvili su aplikaciju Jumpin.

 

Jumpin je namijenjen onima koji teže jednostavnim, personaliziranim i efikasnim rješenjima. Mi kao bivši sportaši koji smo stalno bili na putovanjima i nismo imali vremena, znamo koliko bi nam značilo kad bi neke naizgled jednostavne poslove netko mogao napraviti umjesto nas u kratkom vremenu ili pak napraviti iste u našem domu. Tako da ova aplikacija funkcionira zapravo kao vaš osobni asistent koji uskače kad je najpotrebnije!, izjavio je Vuglač.

 

Aplikacija spaja one ljude koji imaju problem s onima koji nude rješenja, po obostrano prihvatljivim uvjetima. U samo nekoliko klikova pronaći će sve dostupne pružatelje usluga u terminu koji odgovara onome koji pomoć traži. Pružatelji usluga imaju slobodu postavljanja cijena, a klijenti sami biraju najbolju ponudu.

 

Jumpin je namijenjen svima, a posebno onima koji teže jednostavnim, personaliziranim i efikasnim rješenjima. Onima koji biraju pametno da bi živjeli slobodno. Jumpin spaja one koji imaju problem s onima koji nude rješenja. Jednostavnost Jumpina je toliko privlačna da potreba za traganjem prestaje!, otkriva Čerenšek.

 

Putem Jumpin aplikacije tako je moguće ugovoriti niz usluga za osobnu njegu, od masaže do manikure i pedikure, a da pri tome nije potrebno napustiti vlastiti dom jer partneri mogu pružati uslugu i na lokaciji korisnika.

Ova nova hrvatska aplikacija od samog lansiranja u proteklih je nekoliko dana izazvala velik interes i u regiji pa tako uskoro slijede i nova predstavljanja. Utrka s vremenom svakim je danom sve veća, a novi osobni asistent itekako će nam dati prednost.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti