Ovaj tjedan događalo se pregršt zanimljivih događanja, pisali smo o novim aplikacijama, iPhone i Verizon konačno su objavili suradnju, pogledajte što se još događalo tokom tjedna.

Postovi koji su zanimljivi, a koje ste možda iz nekih razloga propustili možete pregledati niže. Ostatak naravno možete pogledati prokopate li malo po našem blogu. Zahvaljujemo našim dopisnicima supporterima i svima od kojih dobivamo pozitivan feedback.

KAKO: dizajnirati ured tako da potakne kreativnost?

Već je odavno poznato da raznorazna istraživanja pokazuju kako inovativan dizajn interijera, prepun šarenih boja potiče kreativnost i produktivnost zaposlenika.


Što je Quora i kako se koristiti njome?

Vjerojatno ste primijetili da vašim mailovima kruže poruke sa Quora servisom, no neznate o čemu je riječ? Quora je odličan online servis za postavljanje pitanja i kreiranje odgovora.


Napokon partnerstvo Applea i Verizona

Nakon dugo šuškanja jedna od najvećih glasina u povijesti tech svijeta konačno je potvrđena. Apple i Verizon konačno su dogovorili suradnju, te je time eksluziva sa AT&T mreže završila.


Reklamacije.net – portal za online pritužbe građana

Reklamacije.net je internetski portal koji djeluje u sklopu Udruge „NO-ME-KULTURA“ sa sjedištem u Zagrebu, a kojim građani izražavaju svoje nezadovoljstvo određenim proizvodom, uslugom ili radom državnih, odnosno javnih službi.


DJ Battle na Otvorenom radiju

Po prvi puta u hrvatskom radijskom eteru od 21. siječnja odigrat će se battle između 16 hrvatskih DJ-a od kojih će samo jedan odnijeti titulu najboljeg hrvatskog DJ-a 2011.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju