Prekrasan prvi hibrid mehaničkog i pametnog sata na svijetu

Sa najavljenim izlaskom Appleovog Watcha pojavile su se i kritike da taj dugoočekivani sat izgledom ne oduševljava, te da u pravilu svaki 'pametan' sat predstavljen do sada djeluje nekako dječje.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 06.03.2015. / 07:32

Prekrasan prvi hibrid mehaničkog i pametnog sata na svijetu

Sa najavljenim izlaskom Appleovog Watcha pojavile su se i kritike da taj dugoočekivani sat izgledom ne oduševljava, te da u pravilu svaki "pametan" sat predstavljen do sada djeluje nekako dječje.

Teško je zamisliti ozbiljnog poslovnog čovjeka kojem svako malo ekran na satu  zasvijetli u drugačijim bojama ili na satu zasvira drugačija melodija.

Upravo iz tog razloga Kairos je predstavio prvi hibrid mehaničkog i pametnog sata koji djeluje puno ozbiljnije, profinjenije, te će se isti pojaviti u prodaji već ovog proljeća.

Moramo priznati da transparentni zaslon ovog sata djeluje zaista fascinantno. Izgled pravog mehaničkog sata u kombinaciji sa mogućnošću čitanja poruka na ekranu, pregledavanju popisa poziva,  upravljanje mailovima te primanja Facebook notifikacija čini se kao dobitna kombinacija za svakog tko želi biti "geek" sa stilom.

Ako vam se svidi ovaj sat, može biti vaš za “prihvatljivih” 549 američkih dolara.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti