Približava se “Black Friday”, idealna prilika za kupiti novi gadget

Svi znamo da je “Black Friday” događaj koji nije samo obilježio Ameriku, već i cijeli svijet.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 25.11.2015. / 11:36

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

“Black Friday” danas koriste svi kako bi promovirali svoje uređaje, a kupcima ostaje da pronađu najjeftinije cijene za ono što traže bilo da se radi o mobitelu, igračkama poput dronova ili autića, tableta, računala, TV Boxova, kamera i pametnih satova.

Na akcijama se može pronaći gotovo sve što zamislite od gadgeta, a vjerujem da će vam to s jedne strane zadati probleme, one pozitivne. Cijene će u idućih dva dana poprilično pasti, a na vama je da odlučiti što želite i budete brzi — nema više gužvanja u trgovinama.

S obzirom da će od sutra, 26. studenog krenuti akcija svakojakih artikala, predlažemo da skoknete na ovaj link i pogledate što se sve nudi, jer neke stvari su u ograničenim količinama.

Osim toga, tu se nalazi i nagradna igra u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade, a koja bi vam mogla dobro poslužiti ukoliko vam promakne ovaj četvrtak ili petak. Ne znam za vas, ali s obzirom da tablet i mobitel imam, ja ću se pozabaviti odjelom za hobi i igračke, možda pronađem konačno neki dron za sebe.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti