Prijavite se na 7. Balkan Venture Forum

U glavnom gradu Hrvatske će se 3. i 4. prosinca održati iznimno zanimljiv "startup" event.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 20.11.2015. / 12:50

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Mnogi se na spominjanje Balkana uglavnom zgražaju, ali u ovom slučaju, kada spominjemo Balkan Venture Forum situacija je apsolutno drugačija. Naime, od 2012. godine Balkan Venture Forum (BkVF) ima samo jednu misiju - pomaganje pokretanju kvalitetnih "startupova" s područja Balkana. Privlačenje investitora, pomaganje mladim poduzetnicima koji tek kreću, imaju ideju, ali nemaju sredstava, to je ono što BkVF radi najbolje. Sedmo izdanje će se ove godine održati u Zagrebu i to 3. i 4. prosinca. Natjecanje u kojem će mladi timovi, kreativci i ljudi s idejama imati mogućnost predstaviti se potencijalnim investitorima sjajna je prigoda za međunarodni uzlet s Balkana. 

Ako znamo da će natjecanje "nadgledati" čak 100-tinjak investitora iz regije, Europe i cijelog svijeta, onda je jasno o kakvom se eventu radi. Cilj organizatora je potaknuti što više "startupova" da se prijave do 25. studenoga, do kada su mogući takozvani "early bid ulazi". Uz natjecanje koje će omogućiti da se predoči potencijalna kvaliteta, tu je i "Innovation Showcase", odnosno izložbeni prostor koji će biti u samom "srcu" eventa a imati će isključivo namjenu da se dodatno prezentiraju svi koji se prijave. Naravno, broj mjesta za dodatno izlaganje je ograničen, stoga požurite i prijavite se kako biste si osigurali što kvalitetniju poziciju. 

Više o svemu možete saznati na službenim web stranicama www.balkanventureforum.org na kojima ujedno možete odraditi i prijavu. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti