Prijavite se na besplatnu radionicu i naučite upravljati WordPressom!

Znanja nikad dosta, pogotovo u ovim vremenima kada tehnologija napreduje izrazito brzo i ogromnim koracima. Kako ne biste kaskali za ostalima, dobro je s vremena na vrijeme posjetiti neku od radionica i naučiti nešto novo.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 18.10.2014. / 10:22

WordPress

Znanja nikad dosta, pogotovo u ovim vremenima kada tehnologija napreduje izrazito brzo i ogromnim koracima. Kako ne biste kaskali za ostalima, dobro je s vremena na vrijeme posjetiti neku od radionica i naučiti nešto novo.

WordPress je izuzetno moćan alat, bilo da radite web stranice, želite imati svoj blog, novinar ste ili bloger, ili pak prodajete nešto putem weba, primjerice vaše ručne radove, slike, obuću ili odjeću, itd.

Kako biste naučili upravljati WordPressom, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje u suradnji s Autonomnim centrom ACT organizira besplatnu radionicu “WordPress za početnike”, a koja će se održati 23. listopada od 9 do 15 sati u u informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne).

Za one manje upoznate, WordPress je najkorišteniji sustav za izradu i održavanje internetskih stranica i blogova. Razlozi su lakoća instalacije, jednostavno upravljanje predlošcima dizajna i sadržajem, velika baza funkcionalnih dodataka, te mogućnost korištenja sustava neovisno o platformi korisnika. 

Na koji način WordPress koristiti u poslovanju? Za koje vrste internetskih stranica je WordPress dobar izbor, te koje su mu prednosti i nedostaci? Kako na jednostavan način upotrebom WordPressa izraditi stranicu poduzeća, proizvoda ili usluge, događanja ili voditi vlastiti blog? Odgovore na navedena, ali i mnoga druga pitanja, možete saznati na radionici pod nazivom!

Radionica je namijenjena svima koji nemaju programerskog iskustva, a žele izraditi internetsku stranicu za svoje poslovanje ili hobi. 

Svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 22. listopada 2014. godine do 12 sati ispunjavanjem obrasca na ovom linku.  Broj polaznika je ograničen na 20! Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Foto Flickr

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti