Ako ste oduvijek ste htjeli imati jedinstvenu Android aplikaciju koje se još nitko nije sjetio, na pravom ste mjestu. Prijavite se na natjecanje u izradi Android aplikacija koje po četvrti put organizira Udruženje studenata elektrotehnike Europe EESTEC i napravite vlastitu aplikaciju! 

Osnovni cilj EESTEC-a je promocija i razvoj međunarodnih kontakata između studenata i profesionalaca u području elektrotehnike kroz stručne radionice, razmjene, stručne prakse i ostale aktivnosti. Udruženje organizira natjecanje u izradi aplikacija kako bi studente ohrabrilo i potaknulo na razvijanje kreativnosti te stjecanje znanja i iskustva neophodnih za buduću karijeru. 

Android platforma je odabrana upravo zato što je to tržište s najbržim rastom i odlična podloga za učenje,  a da biste sudjelovali u natjecanju, potreban je samo jedan uvjet – morate biti mlađi od 30 godina. Natjecanje se sastoji od dvije faze i možete raditi samostalno ili u timu (maksimalno 3 člana).

Prva faza traje do 15. prosinca i u tom je razdoblju potrebno osmisliti i poslati ideju za aplikaciju te tekstualno objašnjenje. Link za prijavu kao i više informacija možete pronaći ovdje. Do kraja prvog dijela moguće je prijaviti više ideja, od kojih ćete u sljedećoj fazi odabrati jednu koju ćete dalje razvijati. Druga faza, tj. razvijanje aplikacije i predaja finalnog rješenja traje do 20. ožujka 2015. godine. Dodjela nagrada za pobjednike bit će održana u svibnju, na EESTEC Kongresu u Madridu. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju