Prijavite se na mStart haktječaj, izradite mobilnu aplikaciju za Ultra Europe i osvojite vrijedne nagrade

mStart Ultra Haktječaj 2014, je drugačija vrsta hackathona, odnosno bolje rečeno spoja hackathona i natječaja koj je najavljen na Startupislandu na Hvaru. Događaj je nastao kao partnerstvo sa Ultra Europe a u cijeloj priči tu je i Agrokor, te ZIP.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.06.2014. / 10:40

Prijavite se na mStart haktječaj, izradite mobilnu aplikaciju za Ultra Europe i osvojite vrijedne nagrade

mStart Ultra Haktječaj 2014, je drugačija vrsta hackathona, odnosno bolje rečeno spoja hackathona i natječaja koj je najavljen na Startupislandu na Hvaru. Događaj je nastao kao partnerstvo sa Ultra Europe a u cijeloj priči tu je i Agrokor, te ZIP. 

Umjesto klasičnog pristupa ovom natjecanju mStart Ultra Haktječaj traje od 14. do 27. lipnja, te je nastao križanjem hackathona, adrenalinskog natječaja s kratkim rokom s ciljem kreacije nekog novog koncepta.

mStartov haktječaj vas izaziva da u dva tjedna pokažete maksimum svojih stvaralačkih, organizacijskih i tehnoloških vještina i iskusite (ponovo, ili tek prvi put) atmosferu kratkog roka i velikih očekivanja.

Nakon što istekne datum za prijavu odabrat će se najbolji projekti koji ulaze u drugu fazu - PitchArenu. U PitchAreni će najbolji timovi prezentirati svoja rješenja uživo te imaju mogućnost osvojiti neku od 3 glavne nagrade, 1. mjesto je 10.000 kuna uz VIP ulaznice za Ultra Europe za sve članove tima, 2. mjesto je 5.000 kuna i ulaznice za sve članove tima, dok će 3. mjesto osvojiti samo ulaznice za članove tima.

Inače, mStart je tvrtka osnovana s ciljem optimiziranja ulaganja u IT te unaprjeđenja IT funkcija u Agrokor koncernu. U poslovanje tvrtke uloženo je sto milijuna kuna, a zapošljava stotinjak radnika, mahom specijaliziranih informatičara, što ju svrstava među najveće pružatelje IT usluga u Hrvatskoj.

Ovo je svakako još jedna izvrsna prilika za programere, dizajnere i druge zainteresirane struke. Više informacija o događaju potražite na službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti