Prijavite se u Ljetnu školu i u pet tjedana naučite razvijati složene Java aplikacije

Polaznici po završetku petotjedne škole dobivaju certifikat, a ako žele, mogu se prijaviti za posao u Agency04.

Martina Čizmić | 19.05.2020. / 09:45

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Zagrebačka softverska tvrtka Agency04 i ovog ljeta organizira besplatnu petotjednu Ljetnu školu na temu razvoja složenih Java aplikacija korištenjem Spring Boot frameworka.

Na prošlogodišnjoj je Ljetnoj školi primili su čak 582 prijave, a na kraju je primljeno 40-ak polaznika. Od polaznika se očekuje znanje programiranja u Javi, dok će ostalo naučiti u školi.

Za razliku od prethodnih godina, ove će se godine škola odvijati online. Prijave su otvorene do 22. lipnja 2020. godine, a početak škole pod vodstvom vodećih developera tvrtke je 18. srpnja. Hackathon koji se organizira na završetku škole traje dva dana i počinje 22. kolovoza.

Odlučila sam upisati ljetnu školu jer sam htjela steći praktično znanje za budući posao. Ljetna škola pomogla mi je da još bolje naučim programski jezik Java i njegovu primjenu u stvarnim aplikacijama. Dobila sam iskustvo kako je raditi u timu na nekom realnom projektu. Posebno mi se svidjela ugodna i opuštena radna atmosfera. Nakon škole ostala sam raditi, istaknula je Jelena Kurilić, prošlogodišnja polaznica škole.

Polaznici po završetku dobivaju certifikat, a ako žele, mogu se prijaviti za posao u Agency04. 

Dođite na Ljetnu školu, to je idealna prilika za sve one koji znaju Java programski jezik da unaprijede svoje znanje i nauče kako razvijati kompleksne Java aplikacije korištenjem Spring Boot frameworka. Osim toga, za najbolje kandidate postoji mogućnost i stalnog zaposlenja kod nas, to se događa svake godine. Nakon prošlogodišnje Ljetne škole petero polaznika ostalo je raditi kod nas u Agency04, izjavio je Domagoj Madunić, CEO u Agency04.


Više informacija i kako se prijaviti u Agency04 Ljetnu školu saznajte na linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti