Prilika kakva se ne propušta: U Veliku Goricu u subotu stižu automobili o kojima većina samo može sanjati

Svi ljubitelji ekskluzivnih i rijetkih automobila današnjice moći će u subotu u Velikoj Gorici vidjeti automobile o kojima većina samo može sanjati.

Branimir Vorša | 02.09.2022. / 08:05

Bugattijev automobil na SOC Croatia 2022.
Bugattijev automobil na SOC Croatia 2022. (Foto: Supercar Owners Circle/Facebook)

Izlaganje i vožnja najrjeđih i najekskluzivnijih automobila današnjice vraća se u Hrvatsku. Pista Zrakoplovnog tehničkog centra (ZTC) u Velikoj Gorici sutra će ugostiti novi Supercar Owners CircleSOC Croatia 2022.

S obzirom na to da se očekuje velik broj posjetitelja tog događaja, Grad Velika Gorica osigurao je dovoljno mjesta za parkiranje.

Bugatti W16 Mistral Rimac se pohvalio novim uspjehom: "Dame i gospodo, Bugatti W16 Mistral. Rasprodana je cijela serija, pet milijuna eura svaki"

Program počinje u 9 sati ujutro, a uključivat će i prvo predstavljanje Aston Martin Valkyrie AMR Pro u Europi. Riječ je o automobilu koji je stvoren za staze „bez ograničenja“, piše portal Vgdanas.

Dio programa bit će i Bugatti Rimac, koji će se predstaviti vlasničkim primjercima ekskluzivnih Bugattijevih modela poput La Voiture Noire, Centrodieci 300+, Diva i drugih.

No, to nije sve tu će se naći i Pagani Zonda Barchetta, Ferrari Monza SP2, McLaren Elva, Aston Martin Speedster, Ferrari La Ferrari, Porsche 918, McLaren P1 te mnogi drugi.

Ponosni smo da jedna takva svjetski poznata manifestacija dolazi u Veliku Goricu. Mate Rimac u samom početku karijere sa zelenim BMW-om dolazi s električnim motorom upravo u Veliku Goricu na naš ZTC, a danas kao vlasnik megakompanije Bugatti-Rimac pokazuje svijetu sve ljepote i sve što može jedan hrvatski poduzetnik u najboljem svijetlu pružiti i manifestirati kao uspjeh. Pozivamo sve naše sugrađane, ali i sve ljubitelje brze vožnje, ubrzanja i svega onoga što će biti manifestirano u sigurnim okolnostima toga dana da nam se priključe, rekao je Krešimir Ančar, gradonačelnik Velike Gorice.

Mate Rimac i Nico Rosberg u Rimac Neveri VIDEO Pogledajte kako izgleda kad Rimca u Neveri provoza bivši prvak F1: "Skoro sam se uneredio u gaće"

Događaj će popratiti i posebna regulacija prometa, a parkirna mjesta za posjetitelje osigurana su na parkiralištu na Zapadnoj strani stadiona NK Gorica, istočnom parkiralištu stadiona NK Gorica, parkiralištu kod Gradske sportske dvorane u Rakarskoj ulici 19 te parkiralištu u ulici Ivana Gorana Kovačića 13, na sajmištu u Velikoj Gorici.

Što je sve u najavi za predstavljanje u subotu možete pogledati i na Facebook stranici SOC-a.

Izvor: Vgdanas
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti