VIDEO Pogledajte kako izgleda kad Rimca u Neveri provoza bivši prvak F1: "Skoro sam se uneredio u gaće"

Ne, ne, ne! O Isuse Kriste, ubit ću te, rekao je kroz smijeh Mate Rimac bivšem automobilističkom asu, Nicu Rosbergu.

Martina Čizmić | 11.08.2022. / 20:22

Mate Rimac i Nico Rosberg u Rimac Neveri (Foto: Nico Rosberg/YouTube/Screenshot)

 Već je svima poznato da je prva serijski proizvedena Rimac Nevera otišla u ruke bivšeg prvaka F1, Nice Rosberga. Poznato je i to da će se Rosberg u svom novom automobilu vozati ulicama Monaca (a možda i šire). 

No, sad je na svom YouTube kanalu objavio kako je izgledala njegova prva vožnja u Neveri. U društvu s Matom Rimcem. I to po hrvatskim cestama. 

Nico Rosberg i Rimac Nevera "Koja zvijer": Bivši svjetski prvak u Formuli 1 prvi preuzeo serijski proizvedenu Rimac Neveru

Da to neće biti obična vožnja jasno je već u prvim minutama videa, kad prilikom sjedanja u automobil Rosberg skida rukavice i s divljenjem dira unutrašnjost automobila. Kad je naišao na hrpu papira, upitao je Rimca što je to. 

Osiguranje, rekao je Rimac, na što je Rosberg prokomentirao kako je to uvijek dobro imati. 

Prvi ozbiljan test Rosberg je imao prilikom izlaska iz same tvornice, gdje je novim automobilom morao proći kroz prilično uzak prostor između drugih parkiranih automobila. 

Da nema bočnih kamera, ne bi uspio, priznao je Rosberg.

A onda su krenuli na cestu. I dok je Rimac bio prilično oprezan i Rosbergu objašnjavao pojedine karakteristike automobila te ga upozoravao da pričeka s vratolomijama dok se ne navikne na automobil, Rosberg je poput malog djeteta samo želio uživati u automobilu. 

Kako je vožnja izgledala, možda najbolje govori činjenica da je u jednom trenutku Rimac preklinjao Rosberga da ne drifta po hrvatskim autocestama, a u drugom s rukom preko očiju i osmjehom od uha do uha rekao da će ga ubiti zbog toga što mu radi. 

I sam Rimac na Facebooku je priznao da je skoro "uprljao gaće". 

No, da vam ne prepričavamo cijeli video, koji je prilično zabavan, pogledajte ga sami. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti