Pripremite kreditne kartice, stižu brutalni popusti

Petak, 11. studeni je velik dan kako za šopingholičare tako i za webshopove.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 07.11.2016. / 19:53

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ovih dana ćete vjerojatno vidjeti mnogo promotivnih akcija oko webshopova koji se pripremaju za 11. studeni, kada kreću veliki popusti na svakojake stvari. No da bi stvari zanimljivije, popusti su počeli već sada, pa tako do 13. studenog imate glavnu rasprodaju, te nakon toga ono što ostane.

Ako se pitate što možete nabaviti u ovim akcijama, odgovor je gotovo sve, no mi s obzirom da smo mi više orijentirani na tehnologiju, ove akcije se odnose na razne gadgete od pametnih telefona, satova, laptopa i tableta, žarulja, LED svjetiljki, akcijskih kamera, kamera za automobile, dronovi itd.

Popusti su prilično primamljivi pa se tako mogu naći akcije s popustom od oko 50%. Također, svaki dan za vas se pripremaju posebne akcije pa tako možete svaki dan barem zaviriti i pogledati ukoliko možete pronaći nešto za sebe.

Za one koji vole organizirane stvari, imate i gadgete po kategorijama ili zonu po top brandovima. Na kraju stranice, nalazi se i kupon s popustom, pa tako ako kupujete nešto, svakako iskoristite popust za sebe. 

Ovu stranicu možete bookmarkati za idućih nekoliko dana i pregledati što se nudi svakog dana!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti