Internet je postao vrlo kompleksna stvar i teško je pratiti sve što se piše na raznim blogovima, portalima, magazinima, a još je teže doći do tih informacija ako niste za računalom. Alphonso Labs ima rješenje za vas i zove se Pulse News Reader.

Kako bi na neki način filtrirali sadržaj, jedna od solucija je RSS čitač, pomoću kojeg odabirete stranice koje najčešće čitate. RSS vam omogućuje da čitate zadnje vijesti koje su dodane na određenu stranicu, uz mogućnost pristupa ostalim vijestima.

Alphonso Labs dobio je “injekciju” od 800.000 dolara od strane investitora te povodom toga svoju je aplikaciju Pulse News Reader omogućio za besplatno preuzimanje. Aplikacija je izrađena u stilu magazina što vam daje preglednosti vaših omiljenih stranica na vrlo jednostavan i zabavan način. Naravno, tu je i mogućnost dijeljenja sadržaja preko Twittera, Facebooka ili e-maila.

Kako je aplikacija izrađena za Andorid (QR code), iPhone i iPad, čak je i Steve Jobs spomenuo istu na developer prezentaciji ove godine.

Na svoje koriničko sučelje možete pomoću pretraživanja vrlo jednostavno dodati stranice koje vas interesiraju. U videu niže možete pogledati kako izgleda aplikacija, a naša je preporuka da ju instalirate na vaš smartphone i naravno dodate ZIMO kako bi pratili svježe vijesti.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju