ZIMO je jučer prvi u Hrvatskoj objavio vijest o problemima s radom BlackBerry uređaja širom svijeta, a vijest su kasnije sa našeg blog prenijeli i vodeći hrvatski news portali.

Korisnici se žale na probleme s BlackBerry Messengerom te primanjem i slanjem mailova, a mnogima je bio onemogućen pristup društvenim mrežama, kao i ostalim aplikacijama koje zahtijevaju 'data connection'.

Naš izvor koji je želio ostati anoniman, a koji je zaposlenik jedne globalne korporacije koja posluje i u Hrvatskoj te našoj regiji, jučer je za ZIMO otkrio kako je kompanija svojim djelatnicima poslala obavijest o mogućim poteškoćama s BlackBerry uređajima.

Ista kompanija rano jutros djelatnike koji koriste službene BlackBerry uređaje obavijestila je kako je problem uklonjen, no u popodnevnim satima stigla je obavijest slična jučerašnjoj.

BlackBerry ni danas ne funkcionira normalno.

Ukoliko uskoro ne ukloni sve kvarove, proizvođač BlackBerry uređaja mogao bi uskoro upasti u velike probleme. BlackBerry je poznat kao omiljeni uređaj poslovnih ljudi, a oni se na njega oslanjaju upravo zbog visokog stupnja sigurnosti i pouzdanosti.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju