Procurile specifikacije Samsunga Galaxy S III?

Sudeći prema slikama koje je objavio Phandroid.com, Samsung Galaxy S III ima prilično bolje karakteristike od nedavno objavljenog iPhone 4S.

Zimo Zimo Zimo | 12.10.2011. / 10:42

Procurile specifikacije Samsunga Galaxy S III?

Sudeći prema slikama koje je objavio Phandroid.com, Samsung Galaxy S III ima prilično bolje karakteristike od nedavno objavljenog iPhone 4S.

Trenutno dva najveća konkurenta Samsung i Apple osim što se bore na tržištu mobilne industrije, vode bitku i na sudu. Nove slike koje je objavio Phandroid, a koje im je poslao nepoznati izvor sa konferencije gdje je navodno predstavljen novi Galaxy S III, pokazuje kako ovaj uređaj ima impresivne karakteristike.

Galaxy S III navodno ima procesor dual-core 1.8GHz, 2GB RAMA, 12MP kamera i Super AMOLED Plus HD zaslon od 4.6 inča, te bi mogao postati pravi i ozbiljan konkurent Appleovom iPhoneu.

Telefon će imati i ultra brzu 4G mrežu, barem za stanovnike SAD-a gdje se nudi ova mreža kao dodatna mogućnost, dakle sve zajedno daje jednu vrlo zanimljivu sliku novog Galaxya S III.

Ukoliko su sve ove informacije točne, Samsung bi ovim telefonom mogao zakoračiti čak i ispred iPhonea 4S koji ima 1.2GHZ dual-core procesor, 768MB RAMA i 8MP kameru, te manji zaslon, odnosno 3.5 inča.

Također, za razliku od iPhonea 4S koji ima skoro isti dizajn kao i njegov prethodnik, Galaxy S III bi trebao biti u potpunosti izmijenjen, nešto tanji i sa samo četiri gumba -- vrlo vjerojatno radi sudskih sporova s Appleom.

No oni sa malo boljim okom već su primijetili neke greške kod slike koju su objavili Phandroid.com, naime, primijećene su neke pravopisne greške te je kriva informacija vezana uz procesor koji dolazi na Galaxy S II.

S druge strane Stuart Miles, urednik Pocket Linta istaknuo je kako je Galaxy S II najuspješniji Android uređaj, te kako je jasno da kompanija radi na njegovom nasljedniku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti