Procurio Expendables 3, preko 100.000 preuzimanja u samo sat vremena

Treći nastavak akcijskog filma Expendables 3 u režiji Silvestera Stallonea, a u kojem glume svi akcijski junaci

Saša Fišter sasa@zimo.co | 25.07.2014. / 19:38

Procurio Expendables 3, preko 100.000 preuzimanja u samo sat vremena

Treći nastavak akcijskog filma Expendables 3 u režiji Silvestera Stallonea, a u kojem glume svi akcijski junaci sam Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Jason Statham i Jet Li, pa sve do UFC zvijezda Randyja Couturea te Ronde Rousey, proucio je online. 

Zabilježeno je čak 100.000 preuzimanja u samo sat vremena, s peakovima do 65.000 preuzimanja s jednog jedinog torrenta u istom trenutku. Razlog masivnog preuzimanja s interneta je činjenica da je film u vrlo dobroj kvaliteti, čak blizu DVD kvalitete, što je naravno zanimljivo ljudima za ilegalno preuzimanje. 

Expendables 3 je tako srušio prijašnji rekord X-Men Origins. Wolverine leak iz 2009. godine. Lionsgate, distributer ovog filma osjetit će na prodaji ulaznica za kino, jer se ovdje ne radi o lošoj kvaliteti koju ljudi ne žele skidati s interneta, već o vrlo dobroj kvaliteti. 

Svakako valja spomenuti kako je Nu Image, produkcijska kuća koja stoji iz svih tri nastavka, već ranije tužila ljude koji su ilegalno preuzimali njihov sadržaj, pa ih ništa ne drži da to ne učine ponovo.

Izvor TorrentFreak

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti