Project Management Workshop: Promijenite način na koji upravljate projektima

Iskoristite priliku, usvojite nova znanja o lean i agile metodama upravljanja u projektnom menadžmentu i primijenite ih u praksi.

Monika Nožić Monika Nožinić | 29.05.2017. / 14:53

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Sedmu godinu zaredom, udruga IPMA Young Crew Croatia, ogranak Hrvatske udruge za upravljanje projektima, organizira Nacionalnu radionicu (Project Management Workshop)  koja će od 09.-11.06. na Brijunima okupiti mlade i ambiciozne ljude iz Hrvatske i svijeta zainteresirane za projektni menadžment. I ove godine sudionici će imati priliku za stjecanje znanja i kompetencija, upoznavanje s trendovima iz područja projektnog menadžmenta te razvijanje poslovne mreže.

Upravljanje projektima u inovativnim procesima

Budući da danas čak 80% inovativnih projekata propadne, na radionici će se moći saznati kako implementacijom Lean Startup metode povećati svoje šanse za uspjeh. Kako učiniti ovu metodu dijelom svojih projekata pokazat će predavač Miro Hegedić, službeni Playing Lean facilitator, osnivač Lean Startup Croatia te jedan od organizatora Lean Startup Meetupa i Lean Startup Drilla.

Agilne metode i vrijednosti za manje stresa

Agilne metode zajednički je naziv za principe, vrijednosti i tehnike koje uspješno nude nove načine rada u projektnom menadžmentu. Na radionici će se tako predstaviti agilne vrijednosti principa, sredstava i tehnika koje odgovaraju na zahtjeve suvremenih projekata. Kako dati novi smjer svom projektu, zašto empirijski kontrolirati proces, kako raditi kroz uzastopno povećanje rezultata, što je scrum i kako se ono uklapa? Predavači  i agile stručnjaci s više od 10 godina iskustva, Davor Čengija i Nino Zeljko iz tvrtke CROZ d.o.o., dat će odgovore na ova i mnoga druga pitanja.

Radionica je tradicionalni godišnji sastanak mladih hrvatskih i stranih projektnih menadžera koji u njoj vide priliku za stjecanje novih znanja, praktičnih iskustava i poznanstava. Iz godine u godinu broj sudionika se povećava što je pokazatelj prepoznatljivosti ove radionice kao kvalitetne, poučne i rado posjećene.

Prijaviti se mogu osobe od 21 do 35 godina koje zanima projektni menadžment, žele upoznati nove ljude, proširiti svoju profesionalnu mrežu te steći nova iskustva i znanja vezana uz projektni menadžment.

Učlanjenjem u IPMA Young Crew Croatia može se ostvariti dodatni popust za radionicu, a sve o članstvu, radionici i ostalim prednostima saznajte na stranici www.youngcrew.hr..

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti