Prva konferencija o automatizaciji u Split dovodi ugledne svjetske stručnjake

Na konferenciji će sudjelovati predavači iz SAD, Njemačke, Češke, Litve, Hrvatske i Srbije koji će dijeliti svoje znanje i iskustvo.

Martina Čizmić | 30.01.2024. / 16:39

Automatizacija, ilustracija (Foto: Getty Images)

Automatizacija i unaprjeđenje poslovnih proces sve je važnija komponenta u industriji. Tvrtke i industrije koje su na vrijeme prepoznale njihovu važnost, ostvarile su i važnu prednost na samom tržištu. No, nije dovoljno samo jednom automatizirati i unaprijediti poslovne procese. To je kontinuirani proces koji je potrenbno stalno provoditi. 

Upravo kako bi predstaviti najnovija dostignuća na tom području, hrvatska tvrtka Robotiq.ai organizira konferenciju "Automation Summit" koja će se održati 25. i 26. travnja u Splitu. Kako ističu organizatori, na konferenciji će se okupiti 200 najviših rukovoditelja, stručnjaka iz industrije i globalnih vizionara.

Kao inicijator i idejni tvorac ove konferencije, u Robotiq.ai željelli su potaknuti poslovne lidere u promišljanju korištenja novih tehnologija, te pokrenuti dijaloge koji inspiriraju i transformiraju.

Naglasak ove konferencije je na konkretne scenarije korištenja tehnologije, prednosti koje donosi organizacijama donosi te najbolje prakse iz implementacija. Puno toga se događa u IT i poslovnom svijetu, a Automation Summit će pružiti najbolje uvide u svjetske trendove, rekao je Darko Jovišić, CEO i suosnivač kompanije.

Darko Jovišić (Foto: Robotiq.ai)

Na konferenciji će sudjelovati predavači iz SAD, Njemačke, Češke, Litve, Hrvatske i Srbije koji će dijeliti svoje znanje i iskustvo kako bi istražili napredne načine automatizacije procesa kroz primjenu najnovijih tehnologija kao što su umjetna inteligencija (AI), robotska automatizacija procesa (RPA), inteligentna obrada dokumenata (IDP) i druge.

Katie Trickey, odgovorna za globalni IT u tvrtki Standex Electronics osvrnut će se na lekcije naučene iz izazova u upravljanju promjenama, i uvide u najvažnije aspekte efikasnog vođenja organizacije kroz procese prilagodbe automatizaciji.

Andrius ​​Bičeika iz Revoluta, eminentni fintech stručnjak, govorit će o načinima na koje ova kompanija koristi umjetnu inteligenciju kako bi unaprijedila operativnu efikasnost, kao i o inovacijama u tehnologiji koje predvode revoluciju u upravljanju poslovanjem.

Caspar Jans iz Software AG će voditi sudionike kroz neophodne korake u procesu pokretanja adopcije BPM implementacije i ključne strategije koje omogućavaju uspješnu integraciju.

Osim ovih, organizatori najavljuju preko 20 međunarodnih eminentnih govornika koji će podijeliti svoju ekspertizu sa sudionicima konferencije.

Svi detalji o konferenciji kao i prijava za sudjelovanje dostupni su na službenoj stranici konferencije

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti