Razer najavio novu mikro konzolu zvanu Razer Forge TV

Razer je tijekom CES-a 2015 najavio novu mikro konzolu zvanu Razer Forge TV čija će cijena iznositi 99 eura, a uz kontroler koštat će 149.99 eura.

Dino Musliu Dino Musliu | 13.01.2015. / 08:22

Razer najavio novu mikro konzolu zvanu Razer Forge TV

Razer je tijekom CES-a 2015 najavio novu mikro konzolu zvanu Razer Forge TV čija će cijena iznositi 99 eura, a uz kontroler koštat će 149.99 eura.

Razer Forge TV očekuje se da će se u prodaji pojaviti u prvoj polovici godine. Sam bežični kontroler s mogućnošću žičanog načina spajanja kao u slučaju Xbox 360 gamepada zvani Razer Serval biti će moguće kupiti po cijeni od 79.99 eura. 

Razer Forge TV sadržavat će Adreno 420 GPU, 2GB RAM-a, i 16GB unutarnje memorije.

Uz podršku za Google Play, uređaj će koristiti Razer Cortex Stream novu tehnologiju koja će omogućavati streamanja PC igara na TV. Cijena Cortex: Stream aplikacije iznosit će 34.99 eura. Razor Forge TV će omogućavati podršku streamanja igara sa Steama, Origina, Uplaya i Battle.net-a.

Uređaj će podržavat igranje PC naslova putem Razer Turreta tj. hibrida miša i tipkovnice. Cijena Turetta iznosit će  129 eura i podržavati će Bluetooth LE ili Wireless 2.4GHz.

Uz ovu mikro konzolu, Razer je najavio vlastitu VR headset i Open Source Virtual Reality platformu. OSVR bi trebao biti karakteristikama sličan Oculus Riftu. Razer se nada kako će on postati novi standard u svijetu tehnologije. OSVR u prodaji će se pojaviti tijekom lipnja 2015. godine po cijeni od 199.99 eura.

foto: http://www.razerzone.com/

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti