Redizajniran je IT portal Rep.hr

IT portal rep.hr koji od 2009. godine objavljuje vijesti i oglase za posao iz IT-a, dobio je novi redizajn.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 11.12.2012. / 13:47

Redizajniran je IT portal Rep.hr

IT portal rep.hr koji od 2009. godine objavljuje vijesti i oglase za posao iz IT-a, dobio je novi redizajn.

U prvom planu portala rep.hr sada su članci koji primarno prate hrvatsku IT scenu, u drugom planu oglasi za posao iz IT-a, a u trećem novi sadržaji – kalendar IT događanja koji najavljuje događanja na IT sceni i profili IT tvrtki – usluga kojom se tvrtke primarno obraćaju potencijalnim zaposlenicima, ali i poslovnim partnerima.

Za novi izgled weba zaslužan je splitski Studio Locastic koji je dobio posao izrade novog dizajna i novog CMS-a prilagođenog potrebama rep.hr-a. CMS je izrađen u Symfony2 frameworku (PHP/MySql), a zahvaljujući responzivnom dizajnu rep.hr je konačno lakše pratiti i putem mobilnih uređaja. Važno je istaknuti i kako trenutni izgled weba nije konačan, jer će sljedećih tjedana biti manjih izmjena u svrhu daljnjeg poboljšavanja korisničkog iskustva na portalu kao i uvođenje RSS-a, newslettera i drugih servisa za lakše praćenje sadržaja.

Rep.hr startao je u veljači 2009. godine kao portal koji prati IT i ekonomiju, da bi se ubrzo specijalizirao samo za IT. Od tada je objavljeno više od 5000 članaka kroz koje se pozitivno pisalo o brojnim uspješnim projektima i događanjima u IT-u, ali i upozoravalo na povremene negativnosti. Portal od svog početka objavljuje i oglase za posao iz IT čija je prednost u odnosu na konkurenciju izostanak velikog broja neadekvatnih prijava za radna mjesta u IT-u što znatno olakšava selekciju zaposlenika.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti