Reklame na Instagram stižu u narednih nekoliko mjeseci

Kao što se već otprije zna, Instagram će uvesti oglase u svoj newsfeed kako bi oglašivači mogli doći do čim više korisnika, a znamo da je Instagram jedna od vrlo dobrih platforma kako uz malo novaca doći do puno potencijalnih kupaca.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 03.10.2013. / 22:52

Reklame na Instagram stižu u narednih nekoliko mjeseci

Kao što se već otprije zna, Instagram će uvesti oglase u svoj newsfeed kako bi oglašivači mogli doći do čim više korisnika, a znamo da je Instagram jedna od vrlo dobrih platforma koja može ponuditi veliki doseg.

Oglasi će biti fotografije ili video uradak koji će se prikazivati i korisnicima koji ne prate taj brand. "Fokusirat ćemo se na isporuku malog broja prekrasnih, visoko kvalitetnih fotografija i videa od nekoliko brandova koji već imaju dobru Instagram zajednicu".

Dobra stvar za nas je da će se reklame prvo prikazivati samo korisnicima u SAD-u, a s obzirom da je Instagram pod Facebookom, reklame ćete moći ukloniti ako ih smatrate nerelevantnim ili dosadnim.

Jasno je kako Instagram mora nešto zarađivati od servisa koji je besplatan i ima preko 150 milijuna aktivnih korisnika, stoga je vidljivo kako su vrlo oprezni da ne pretjeraju s oglasima jer bi ih to moglo puno stajati.

Sve u svemu, osobno me ne smeta tu i tamo koja fotka oglasa, no nadam se da nećemo uskoro biti zatrpani kojekakvim sponzoriranima objavama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti