Ruski ratni vođa optužuje Muska: "To nije lijepo. To nije muški. Kako si to mogao učiniti, Elone?"

Musk se zasad nije oglasio o Kadirovim optužbama.

Martina Čizmić | 23.09.2024. / 09:02

Teslin Cybertruck napružan strojnicom čečenskog vođe Ramzana Kadirova
Teslin Cybertruck naoružan strojnicom čečenskog vođe Ramzana Kadirova (Foto: Ramzan Kadyrov/Telegram)

Sjećate li se priče o ruskom ratnom vođi i čelniku Čečenske Republike Ramzanu Kadirovu, koji se hvalio svojim Tesla Cybertruckom? Ako ste to propustili, možete se podsjetiti ovdje

Ukratko, Kadirov se u videu objavljenom na Telegramu pohvalio svojim Cybertruckom opremljenim strojnicom i izrazio divljenje prema vozilu i njegovu tvorcu, Elonu Musku. No, čini se da je divljenje bilo kratkog vijeka.

Kadirov je, naime, optužio Elona Muska da je "daljinski onesposobio" njegov Cybertruck.

Musk je daljinski onesposobio Cybertruck, napisao je Kadirov u novoj objavi na Telegramu. To nije lijepo od Elona Muska. On od srca daje skupe darove i onda ih daljinski isključi. To nije muški. Morali smo vući željeznog konja. Kako si to mogao učiniti, Elone?

Kadirov je tvrdio da je poslao to električno vozilo na prve crte Ukrajine, gdje se od tada "dobro pokazao u borbi". Sve dok nije prestao raditi. Hvali se i kako su u Ukrajini još dva takva vozila koja rade bez problema. 

Teslin Cybertruck naoružan strojnicom čečenskog vođe Ramzana Kadirova Muskov brutalni odgovor na optužbu da je poklonio Cybertruck ruskom generalu: "Jesi li ti ozbiljno toliko retardiran?"

No, već se dugo nagađa kako je Kadirov uopće mogao nabaviti Cybertruck. On tvrdi da mu ga je (barem jednog) poklonio sam Musk, što je Musk zanijekao u objavi na platformi X. Zasad se nije oglasio o Kadirovim optužbama da mu je daljinski onesposobio Cybertruck, ali opet, ne bi bilo prvi put da se Cybertruck sam pokvario. 

Izvor: CNN

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti