Muskov brutalni odgovor na optužbu da je poklonio Cybertruck ruskom generalu: "Jesi li ti ozbiljno toliko retardiran?"

Američki milijarder i šef Tesle nije reagirao na objavu Ramzana Kadirova, već na optužbu američkog novinara da je poklonio Cybertruck ruskom generalu.

Branimir Vorša | 19.08.2024. / 13:15

Teslin Cybertruck napružan strojnicom čečenskog vođe Ramzana Kadirova
Teslin Cybertruck naoružan strojnicom čečenskog vođe Ramzana Kadirova (Foto: Ramzan Kadyrov/Telegram)

Elon Musk brutalno je ismijao američkog novinara Setha Abramsona, nakon što je ovaj sugerirao da bi se izvršni direktor Tesle trebao suočiti sa suđenjem zbog pomaganja ruskim ratnim naporima u Ukrajini. Abramson, poznat po istraživanju navodnih veza između Donalda Trumpa i Rusije, kritizirao je Muska u subotu nakon tvrdnje čečenskog čelnika Ramzana Kadirova da će svoj Cybertruck naoružan strojnicom poslati na ukrajinsko bojište.

Kadirov je u videu izjavio da mu je Musk poklonio Tesla Cybertruck, koji je zatim modificirao oružjem za podršku ruskim snagama u Ukrajini.

Abramson je doveo u pitanje Muskove postupke u objavi na platformi X. Musk osigurava vozila spremna za vojnu upotrebu sankcioniranim neprijateljima Amerike? Zašto ovo nije najveća priča u Americi danas?", napisao je. Također je kritizirao i američku vojnu akademiju West Point jer je ugostila Muska. "Zašto West Point mazi čovjeka koji otvoreno radi protiv SAD-a?, dodao je.

Musk mu nije ostao dužan, a nije ni birao riječi. “Jesi li ti ozbiljno toliko retardiran da misliš da sam poklonio Cybertruck ruskom generalu? Još jedan primjer koliko mediji lažu”, napisao je u odgovoru Musk.

Valja napomenuti da Teslin Cybertruck niti u kojem smislu nije namjenjen za vojnu uporabu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti