S originalnim potrošnim materijalom tvrtke Canon do ušteda i vrhunskih rezultata

Canon jamči jednostavnu upotrebu i održavanje svojih uređaja, a u slučaju mogućih poteškoća nudi stručnu podršku i pomoć.

Sponzorirani članak | 14.12.2021. / 10:23

PR
PR (Foto: PR)

 

Usprkos digitalizaciji i smanjenju potrošnje papira, ispisani dokumenti još uvijek su važni, a u određenim slučajevima i nužni. Bez pisača teško možemo zamisliti svoj dom, izradu školskih projekata, kao i uredski posao. Istina, velik dio procesa ispisivanja preseljen je u digitalnu sferu, a konačni proizvod još uvijek je stvar potpuno materijalnog svijeta – pisača, papira i tinte. S time su, naravno, povezani i troškovi koje pri ispisivanju kod kuće ili u uredu želimo smanjiti na najmanju moguću mjeru.

Te ćete troškove dugoročno najučinkovitije smanjiti upotrebom uređaja u skladu s uputama proizvođača, redovitim servisiranjem te korištenjem originalnog potrošnog materijala.

PR PR (Foto: PR)

Prednosti korištenja originalnog potrošnog materijala Canon

Korištenje Canonovih originalnih tinti u prvom redu utječe na kvalitetu ispisanih dokumenata i manju potrošnju, a donosi i niz drugih koristi:

• osiguravanje dosljedne kvalitete od prvog do zadnjeg ispisa s do 35 % višom kvalitetom ispisivanja dokumenata u boji, kao i crno-bijelih dokumenata (Na osnovi studije tvrtke Keypoint Intelligence – Buyers Lab u 2018. godini, koju je naručilo društvo Canon i kojem su uspoređeni spremnici tvrtke Canon s kompletom spremnika drugih proizvođača),
• potpuna prilagođenost i usklađenost spremnika s odabranim uređajima,
• pouzdanost i savršen rad pisača,
• dostizanje očekivanog vijeka trajanja pisača,
• ostvarivanje najveće učinkovitosti/najekonomičnije potrošnje tinte.

PR PR (Foto: PR)

Dakle, upotrebom originalnih tinti izbjeći ćete nedosljedno i neprecizno ispisivanje te izbljeđivanje boja jer su Canonove tinte razvijene posebno s tim ciljem i u skladu s visokim tehnološkim standardima. Time ćete također izbjeći visoke troškove eventualnih popravaka jer jamstvo za uređaje vrijedi samo uz uvjet da upotrebljavate originalni potrošni materijal.

Canon jamči jednostavnu upotrebu i održavanje svojih uređaja, a u slučaju mogućih poteškoća nudi stručnu podršku i pomoć.

PR PR (Foto: PR)

Razmislite o okolišu

Važan dio upotrebe originalnih spremnika i drugih rezervnih dijelova predstavlja i zaštita okoliša. Pri razvoju tehnologija i materijala Canon mu posvećuje puno pažnje te osigurava da njegovi uređaji uz pravilnu upotrebu originalnih spremnika imaju najmanji mogući utjecaj na okoliš.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti