Samsung Galaxy A9 - Prvi Samsungov telefon s čak četiri stražnje kamere

Samsung Galaxy A9 prvi je Samsungov pametni telefon s čak četiri stražnje kamere.

Martina Čizmić | 15.10.2018. / 15:24

Galerija

Samsung je predstavio Galaxy A9, prvi Samsungov pametni telefon s čak četiri kamere na stražnjoj strani, napravljen za sve korisnike koji vole istraživati te zabilježiti i podijeliti trenutke onako kako ih vide.

Kao globalni lider u inovacijama pametnih telefona razumijemo potražnju za smislenom inovacijom u brzom svijetu kojim upravlja vizualna komunikacija. Oslanjajući se na našu ostavštinu u razvoju kamera pametnih telefona, uvodimo tehnologiju sljedeće generacije u cijelom našem portfelju Galaxy, kako bismo korisnicima pružili priliku da iskuse vrhunsku inovaciju. S pametnim telefonom Galaxy A9 ispunili smo naše obećanje i predstavili vodeću tehnologiju pametnih kamera, rekao je DJ Koh, predsjednik poslovanja mobilnih komunikacija, Samsung Electronics.

Samsung Galaxy A9 (Foto: Samsung) (Foto: Samsung)

Kamera na Galaxy A9 puna je Samsungovih inovacija koje omogućuju svim korisnicima da postignu više i iskuse više mogućnosti svaki dan. S četiri leće, korisnici se mogu približiti svim detaljima koje žele fotografirati s dvostrukim optičkim zumom za nevjerojatne i detaljne fotografije.

Pomoću ultra široke leće i opcije Scene Optimizer, korisnici mogu fotografirati svijet oko sebe bez ograničenja kao pravi profesionalci. Zahvaljujući značajki AI Scene Recognition, kamera je sada pametnija i može identificirati temu te podesiti postavke za najbolju fotografiju.

Uz Depth Lens korisnici mogu pokazati svoju kreativnost, dajući im slobodu za ručno upravljanje dubinskim poljem fotografije i fokusiranje na objekt za zapanjujuće, profesionalne slike.

Kamera na novom Galaxy A9 korisnicima omogućuje snimanje jasne i svijetle slike u uvjetima slabog osvjetljenja s 24MP glavnim objektivom, koji radi prekrasne fotografije u bilo koje doba dana.

Samsung Galaxy A9 (Foto: Samsung) (Foto: Samsung)

Nove snažne značajke za iznimnu cjelodnevnu izvedbu

Pouzdana baterija od 3800mAh na Galaxy A9 omogućuje korisnicima život bez ograničenja i uživanje u dugotrajnom radu. Sada je uz Galaxy A9 moguće uhvatiti svaki trenutak, bez ograničenja i brisati manje, zahvaljujući internoj memoriji od 128GB i mogućnosti proširenja microSD karticama, kapaciteta do 512GB.

Samsung Galaxy A9 (Foto: Samsung) (Foto: Samsung)

Dizajniran kako bi korisnicima život učinio praktičnijom, Galaxy A9 ima značajke Bixby, Samsung Pay i Samsung Health, a mogu se iskoristiti i druge značajke koje nudi Galaxy A9, uključujući App Pair, koji omogućava „uparivanje“ dvaju omiljenih aplikacija i njihovo istovremeno korištenje na čitavoj površini zaslona.

Galaxy A9 je dizajniran u tri jedinstvene boje – crnoj, plavoj i ružičastoj, s elegantnim i ergonomskim dizajnom te zakrivljenim stražnjim dijelom kućišta za ugodno korištenje. Galaxy A9 bit će dostupan u Hrvatskoj polovicom studenog 2018 po cijeni od 4300 kuna.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti