Samsung Galaxy Note III dolazi s plastičnim OLED zaslonom

Da bi se što više uštedjelo na prostoru za baterije, mnogi proizvođači nastoje što bolje optimizirati unutrašnji dizajn uređaja.

Zimo Zimo Gost post | 25.04.2013. / 14:36

Samsung Galaxy Note III dolazi s plastičnim OLED zaslonom

Da bi se što više uštedjelo na prostoru za baterije, mnogi proizvođači nastoje što bolje optimizirati unutrašnji dizajn uređaja. Osim optimizacije kućišta, Samsung je odlučio dizajnirati novi ekran kako bi dodatno uštedio na prostoru za veću bateriju.

Prve glasine govore da će nadolazeći Galaxy Note III imati plastični OLED zaslon. Upravo to bi trebalo donijeti dodatan prostor za što veću bateriju, a osim većeg prostora novi zaslon bi trebao biti i puno lakši od onog u Note II.

Osim što će novi ekran biti dosta lakši i tanji, glasine govore da će biti daleko izdržljiviji nego trenutni ekrani sa staklom. Iako su mnogi proizvođači govorili da upravo njihov uređaj dolazi s neslomljivim ekranom, Samsung bi mogao biti prvi kojemu će to zaista i uspjeti.

Samsung Galaxy Note III dolazi s plastičnim OLED zaslonom

Tvrtka ima planove predstaviti Galaxy Note III phablet na predstojećem IFA 2013 eventu, dok bi sam uređaj trebao biti dostupan u četvrtom kvartalu ove godine.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti