Samsung na CES 2015 donosi nove futurističke zvučnike!

Većina tradicionalnih zvučnika dolazi u obliku kutije i takav oblik vrlo dobro funkcionira jer omogućuje da se zvuk projektira direktno u smjeru korisnika.

Monika Nožić Monika Nožinić | 30.12.2014. / 16:02

Samsung na CES 2015 donosi nove futurističke zvučnike!

Većina tradicionalnih zvučnika dolazi u obliku kutije i takav oblik vrlo dobro funkcionira jer omogućuje da se zvuk projektira direktno u smjeru korisnika. Ovakav oblik je također vrlo funkcionalan jer se takvi zvučnici lako mogu smjestiti na policu, postolje, pokraj TV-a, monitora i slično. Međutim, ako ste u potrazi za nečim drugačijim, Samsung možda ima nešto baš za vas u obliku WAM7500 i WAM6500 zvučnika.

Oba modela zvučnika vrlo su jedinstvena kada je u pitanju dizajn jer izgledaju poprilično futuristički. Zvučnici imaju ovalan oblik, a model WAM7500 je nešto veći i dolazi sa postoljem. WAM6500 je, s druge strane, manji i portabilniji i dolazi sa ugrađenom baterijom.

Kompanija Samsung će oba ova modela predstaviti tijekom CES-a 2015, jednog od najvećih sajmova potrošačke elektronike koji se održava u prvom tjednu 2015. godine.

Novi Samsungovi zvučnici imaju Bluetooth opciju konekcije i Samsungovu "Ring Radiator" tehnologiju koja zvučnicima omogućuje projektiranje zvuka u radijusu od 360 stupnjeva. Cijena i dostupnost zvučnika nisu objavljeni, ali više informacija će biti poznato tijekom CES sajma, tj. već u prvim danima nove 2015. godine.

WAM6500

WAM7500

Foto: YouTube

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti