Samsung poručio ljubiteljima Applea: Odrastite i prijeđite na Galaxy

S novom reklamom, objavljenom s početkom prodaje iPhonea X, Samsung je ljubiteljima Applea poručio da "odrastu nadogradnjom na Galaxy".

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 06.11.2017. / 07:32

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Početak prodaje najboljeg iPhonea u povijesti obilježili su, kako smo to već godinama navikli, i veliki redovi ispred Appleovih trgovinama te su tisuće ljubitelja ovog gadgeta čekali satima, a neki i danima kako bi se među prvima dokopali uređaja s kojim ova kompanija obilježava deset godina otkad je predstavljen prvi model iPhonea. Još jedna stvar koja je često pratila početak prodaje Appleovih telefona jesu i Samsungove reklame u kojima lider na tržištu pametnih telefona ismijava ljubitelje Cookove kompanije jer većinu novih opcija koje donose nove generacije iPhonea Samsung je već predstavio u ranijim modelima svojih telefona.

Npr. najveći noviteti koje je Apple predstavio ove godine na iPhoneu X (ekran bez okvira i bežično punjenje), na Samsungovim telefonima postoje već godinama, a u videozapisu koji je objavljen na službenom profilu Samsungova američkog odjela na Twitteru uz poruku "odrastite s nadogradnjom na Galaxy" iz ove su kompanije u jednominutnom spotu pokazali koliko su njihovi telefoni tijekom posljednjih godina bili ispred Appleovih – barem kada se tiče dostupnih opcija s kojima je Apple uvijek kaskao za južnokorejskom kompanijom.

U reklami, a u Samsungu se nadaju i u stvarnom životu, dugogodišnji vlasnik Appleova telefona "odrastao" je i dugo čekanje ispred Appleovih trgovina zamijenio je novim pametnim telefonom Galaxy.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti