Samsung predstavio osvježenu seriju Galaxy J pametnih telefona

Galaxy J7 i J5 bit će dostupni u Europi u lipnju, dok Galaxy J3 stiže u srpnju.

Martina Čizmić | 08.06.2017. / 07:03

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Samsung je predstavio osvježenu Galaxy J seriju pametnih telefona koja se sastoji od tri modela - Galaxy J7, J5 i J3.

Galaxy J7 ima i izdržljiviju bateriju te 3 GB radne memorije, a kao i Galaxy J5 dolazi s poboljšanom prednjom i stražnjom kameru od 13 megapiksela te čitačem otiska prsta. Galaxy J5 ima i  mogućnost proširenja memorije pomoću microSD kartice s podrškom kapaciteta do 256 GB, a pokreće ga procesor brzine 1.6GHz.

Galaxy J3 može pohraniti jednaku količinu podataka kao J7 i J5 zahvaljujući većem kapacitetu memorije (16GB) i povećanom kapacitetu radne memorije od 2GB, a može i snimiti bolje fotografije nego prije uz pomoć poboljšane 13 megapikselne stražnje kamere s preciznim autofokusom. I novi Galaxy J3 ima i dodatak obrambene sigurnosne platforme Samsung Knox, koja osigurava sadržaj telefona pomoću napredne enkripcije na hardverskoj razini.

Sva tri modela dolaze sa zanimljivim metalnim kućištem i super AMOLED zaslonom s full HD razlučivosti.

"Galaxy J serija je jedna od naših najprodavanijih serija u Europi", izjavio je Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsunga te dodao: "Uvjereni smo da će novi napredni dizajn Galaxy J serije, vrhunska tehnologija kamere i karakteristike visokih performansi nastaviti privlačiti postojeće i nove korisnike, koji traže lijepo dizajniran i snažan pametni telefon vrhunskog brenda, a sve po vrlo pristupačnoj cijeni".

Galaxy J7 i J5 bit će dostupni u Europi u lipnju, dok Galaxy J3 stiže u srpnju. Iako cijena za hrvatsko tržište još nije definirana, procjenjuje se kako će iznositi između dvije i tri tisuće kuna.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti