Samsungov masivni 105-inčni savitljivi UHD-TV postaje stvarnost

Samsung je prvi predstavio savitljive televizore na prošlogodišnjem CES-u, a u studenom prošle godine predstavljen je i 105 inčni zakrivljeni i savitljivi model UHD TV-a.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 23.02.2015. / 19:37

Samsungov masivni 105-inčni savitljivi UHD-TV postaje stvarnost

Samsung je prvi predstavio savitljive televizore na prošlogodišnjem CES-u, a u studenom prošle godine predstavljen je i 105 inčni zakrivljeni i savitljivi model UHD TV-a.

Iako su mnogi "insideri" sa tehnološke scene bili skeptični o proizvodnji ovog televizora kojem bi u maloprodaji cijena mogla iznositi 200.000 eura, čini se da Samsung nema dvojbi oko njegove proizvodnje, te se ovaj moćan UHD TV pridružio Samsungovoj liniji proizvoda UHD TV-a za 2015. godinu.

Ovaj UHD TV, kodnog imena UN105S9B ima ogroman 105 inčni ekran koji se savija prema želji korisnika. U samo nekoliko sekundi ekran se može prebaciti iz flat moda u bended mode.

Što se tiče tehničkih karakteristika, Samsung je u ovaj model uložio svu najbolju tehnologiju koju posjeduje, od 4K rezolucije do nove kvantne-dot tehnologije za kvalitetniji prikaz boja pa sve do najnovijeg Tizen Os softvera za Samsungove Smart televizore.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti